Viceprimarul Apostoliceanu anunţă sprijin pentru transportul eco în oraş: licenţe pentru taxiuri electrice şi staţii de încărcare

826 views

Viceprimarul Apostoliceanu anunţă sprijin pentru transportul eco în oraş: licenţe pentru taxiuri electrice şi staţii de încărcare. Ca răspuns la o postare a unui articol despre prima apariţie a unui taxi electric pe străzile din Reşiţa, pentru care municipalitatea respectivă a acordat licenţă gratuit, viceprimarul Sorin Apostoliceanu anunţă sprijin pentru transportul eco în oraş: licenţe pentru taxiuri electrice şi staţii de încărcare.

“În curând vom avea o stație de încărcare a mașinilor electrice la Teatrul Davila și vor urma și altele pe fondul de mediu. Bineînțeles că mă gândesc la modalități de a stimula inclusiv folosirea de taxiuri electrice, de exemplu la Florența erau exclusiv asemenea taxiuri. Din păcate la Pitești sunt mult prea multe licențe de taxi acordate și nu se mai dau altele de ani buni chiar dacă sunt multe solicitări. Caut soluții legale să promovez o hotărâre de consiliu local pentru a acorda licențe taxiurilor electrice” a scris Apostoliceanu în grupul “Piteşti, oraşul meu!”.

Citiți mai multe despre premiera de la Reșița aici.

Comments

comments