Viceprimarul Adrian Frîntură: ’’Consider că am o datorie față de locuitorii din comuna Moșoaia și o voi duce până la capăt’’

Unul dintre cei mai tineri oameni de pe scena politică din Argeş este viceprimarul comunei Moșoaia, Adrian Frîntură, licențiat în Drept.

Deși este un om tânăr, cu o carieră profesională onorabilă, Adrian Frântură și-a asumat o muncă ce implică mai multe sacrificii decât satisfacții, dintr-un motiv foarte simplu: ’’Fiecare om are obligații față de familia și comunitatea din care provine. Prin acceptarea funcției de viceprimar consider că am o datorie față de locuitorii din comuna Moșoaia și o voi duce până la capăt’’.

’’În administrație, e nevoie de oameni tineri, pregătiți, cu dorința și voința de a îmbunătăți lucrurile pentru comunitate, dar și de a schimba percepția oamenilor despre sectorul bugetar. Cine ajunge în administrație înțelege că e nevoie să fii bine pregătit profesional, să cunoști legile, să le înțelegi, să fii capabil să coordonezi și să coagulezi echipe, în condițiile în care oamenii sunt diferiți și nu este ușor să îi convingi să se ajute unul pe celălalt pentru a forma un tot unitar. În administrație, e nevoie să înțelegi problemele legate de birocrație, de bani și abia apoi să aspiri la funcții de demnitate publică”  – este de părere viceprimarul comunei Moșoaia.

Planurile viceprimarului Adrian Frîntură pentru anul 2024 sunt corelate strâns cu dezvoltarea comunei Moșoaia: ’’În anul 2024, îmi doresc să ducem la bun sfârșit  proiectele pe care ni le-am asumat. Sunt, în principal, proiecte de infrastructură rutieră, unde Moșoaia încă suferă, dar și proiecte legate de educație.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.