În urma scandalului cu Handbal Club Argeş, în care conducerea a fost acuzată de deturnare de fonduri, echipa riscă să fie eliminată din campionat.

Motivul principal nu este însă legat de scandal, ci de faptul că nu s-a plătit, până acum, taxa de participare la campionat pentru sezonul 2015 – 2016.

Aşa că, Federaţia Română de Handbal urmează să îi retragă licenţa echipei Handbal Club Argeş, lucru ce va duce la dispariţia acesteia din campionat.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dorin Mărăşoiu, se implică în salvarea handbalului argeşean şi a vorbit cu preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, solicitându-i să-i mai acorde răgaz Consiliului Judeţean Argeş, principalul finanţator al echipei, pentru a găsi soluţii să achite această taxă. 

„Am vorbit cu preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu şi i-am cerut să ne mai acorde răgaz pentru a găsi soluţii să putem achita această taxă, care este în jur de 50.000 de lei. Cu siguranţă vom găsi o modalitate de a rezolva această problemă, pentru că nu putem să lăsăm judeţul fără o echipă de handbal. Judeţul nostru are tradiţie în acest sport în care s-a investit şi este de datoria noastră să le asigurăm celor care vor să practice handbalul un viitor, iar argeşenilor o echipă competitivă”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dorin Mărăşoiu.

Comments

comments