În urma scandalului cu Handbal Club Argeş, în care conducerea a fost acuzată de deturnare de fonduri, echipa s-ar putea desfiinţa.

 

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dorin Mărăşoiu, este însă de părere că, indiferent de neregulile găsite în administrarea banilor de la echipa de seniori, HC Argeş trebuie să-şi continue activitatea, iar desfiinţarea nefiind o soluţie pentru sportul argeşean. În opinia vicepreşedintelui, pericolul cel mai mare, pe lângă desfiinţarea echipei de seniori, ar fi grupele de juniori, cele trei echipe, care fac parte din Asociaţia Clubul Sportiv Handbal Club Argeş.

„Se tot zvoneşte că se desfiinţează echipa de handbal a judeţului. Infirm acest zvon! Chiar dacă acolo s-au găsit nişte nereguli, conducerea fiind acuzată de deturnare de fonduri, nereuşind să justifice banii de la Consiliul Judeţean, eu susţin reluarea unui contract cu formaţia de handbal a judeţului sub o altă formă! Pentru că aici nu este vorba doar despre echipa de seniori Handbal Club Argeş, ci şi de cele trei echipe de juniori care fac parte din club. Ce le putem spune noi acelor copii care vor să practice acest sport? Că desfiinţăm echipa!!! Ar fi o dezamăgire totală pentru micuţii handbalişti argeşeni, care visau ca într-o zi să ajungă să joace la seniori. În altă ordine de idei, nu putem să lăsăm judeţul fără o echipă de handbal. Bun, vedem ce s-a întâmplat acolo, îi tragem la răspundere pe cei vinovaţi, dar nu putem să desfiinţăm echipa. Argeşul are tradiţie în acest sport în care s-a investit. Ştiţi cum se spune: este uşor să distrugi un lucru, dar ce pui în loc… Putem să o luăm de la capăt, într-o altă formă şi formulă, putem atrage sponsori lângă echipă, dar în niciun caz nu putem desfiinţa HC Argeş. Este de datoria noastră să le asigurăm celor care vor să practice handbalul un viitor, iar argeşenilor o echipă competitivă. Ar fi păcat, ca să nu-i spun o prostie, ca pentru greşelile unora care nu şi-au făcut treaba, să plătească un judeţ întreg”, a declarat Dorin Mărăşoiu pe marginea scandalului din handbalul argeşean.

Comments

comments