Vești bune! Primarul Gentea a semnat contractele pentru două noi creșe în Pitești

Am semnat, în urmă cu puțin timp, împreună cu ministrul Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în prezența premierului Nicolae Ciucă, ambele contracte de construcție a creșelor tip la Pitești: o creșă medie de 70 de locuri în Bulevardul Eroilor, și o creșă mică de 40 de locuri în Găvana II, la complex Albina.
Este semn bun, înainte cu câteva zile de începerea noului an școlar: pe 1 septembrie 2022 se concretizează unul dintre proiectele foarte importante pentru comunitatea noastră: încă 110 noi locuri pentru copiii preșcolari în unități de învățământ public!
Ne-am urmărit interesele, am depus proiecte, am fost consecvenți și am avut încredere în programele de finanțare! Rezultatele au început să apară: în urmă cu un an, mai exact în 26 august 2021, ne-a fost aprobată cererea de realizare a celor două creșe tip, iar astăzi avem contractele semnate!
Creșele moderne, finanțate prin PNRR (proiectare, construcție, racorduri utilități) vor fi gata anul viitor și ne vor fi predate la cheie!” a anunțat primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here