Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au desfășurat activități conform Calendarului de activități al Organizației Polițiilor Rutiere Europene – TISPOL, privind verificarea de transportului rutier de marfă și călători, acțiune ce se desfășoară la nivel european pe parcursul întregii săptămâni.

În urma activităților, aceștia au aplicat 137 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 30.262 de lei și au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulație 12 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Totodată, cu ocazia activităților, polițiștii l-au depistat pe R.V.D., de 41 de ani, din Pitești, care conducea un microbuz de transport persoane, având dreptul de a conduce suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Conducea cu valabilitatea numerelor provizorii expirată. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș l-au depistat pe D.C.D., de 34 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mărăcineni, având montate plăcuțe cu numere provizorii, a căror valabilitate era expirată.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

Conducea un autovehicul neînmatriculat. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe R.V., de 36 de ani, din Pitești, care conducea pe raza municipiului Pitești un autoturism neînmatriculat.
În cauză a fost întocmit dosar penal condform art. 334 din Codul Penal.

Comments

comments