Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Serviciului Rutier Argeş şi Serviciului Poliţie Transporturi Piteşti au continuat activităţile preventive, în perioada sezonului estival, pentru siguranţa cetăţenilor.

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii şi Serviciului Rutier au continuat activităţile preventive în taberele şcolare organizate la nivelul judeţului.

În acest sens, peste 100 de elevi şi cadre didactice prezenţi la tabăra Nucşoara au beneficiat de informaţii utile, privind delincvenţa juvenilă, siguranţa pe drumurile publice şi siguranţa pe perioada vacanţei estivale.

Scopul poliţiştilor a fost responsabilizarea elevilor cu privire la riscurile la care se supun ca urmare a nerespectării prevederilor legale.

De asemenea, în data de 11 august 2015 poliţiştii structurii de prevenire a criminalităţii împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Poliţie Transporturi Piteşti au desfăşurat activităţi de prevenire a furturilor în rândul cetăţenilor prezenţi în Gara de Sud a municipiului Piteşti.

Totodată, în cadrul activităţilor desfăşurate, au fost organizate întâlniri cu persoanele vârstnice din cadrul Federaţiei Asociaţiilor de Pensionari, pentru a  informa membri acesteia cu privire la măsurile pe care le pot lua pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor de furt, înşelăciune sau tâlhărie.

Activităţile poliţiştilor argeşeni vor continua pe toată perioada sezonului estival.

Comments

comments