Va candida Robert Turcescu la Primăria Piteşti din partea Partidului pentru Argeş şi Muscel?

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc balul săptămânalului Ancheta, eveniment organizat la Hotelul Ramada din Piteşti.

Printre sutele de invitaţi, prezent la eveniment a fost şi jurnalistul Robert Turcescu, care a primit şi un premiu din partea organizatorilor.

Turcescu a stat la masă alături de preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel, Mircea Andrei, întărind astfel nişte speculaţii lansate de puţin timp, conform cărora, jurnalistul ar candida anul viitor pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti din partea PAM. Şi declaraţia acestuia, la primirea premiului, au venit parcă să confirme aceste speculaţii: „Îmi era dor de Piteşti… Îmi era dor de acasă… Vă promit că de acum încolo ne vom vedea mai des. Nu vreau să le dau unora fiori în această seară, dar vă anunţ că ne vom mai întâlni şi că voi fi mult mai prezent în viaţa Piteştiului şi a judeţului Argeş. Cred că este nevoie de o schimbare, cred că Piteştiul şi Argeşul merită mai mult. Mulţumesc săptămânalului Ancheta! Sunt onorat, argeşenii mei! Ne vom revedea în curând!”, a precizat jurnalistul Robert Turcescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here