V-AȚI S*ARS! Un roman despre pandemie, cea mai nouă apariție editorială semnată Adriana Soare – Zăpăstrit

V-AȚI S*ARS! Un roman despre pandemie, cea mai nouă apariție editorială semnată Adriana Soare – Zăpăstrit. Voi mai visați? Întrebarea v-o adresează ADRIANA SOARE – ZĂPĂSTRIT, cu dulce și fără de leac melancolie. Căci, dacă nu mai visați, V-AȚI S*ARS! Aceasta este provocarea noului ei roman, primul despre pandemia din România, care va ieși de la tipar luna viitoare.

Realizatoarea Denisa Popescu vă invită s-o urmăriți pe ZĂPĂSTRIT, într-o discuție mai mult decât amicală, în cadrul proiectului cultural-educativ “Gânduri, rostiri, scrieri” al Centrului Cultural Pitești.

“Zăpăstrit a debutat în mediul online. Postările sale, bine primite de cititorii virtuali, români din țară și din străinătate, au devenit, ulterior, cărți de hârtie. Vorbim despre ”Dau totul pentru un secret”, ”Cavalerii Mesei Oltenești, ”Veorica + Georgică = Love” și ”Gașca lui Mihuț”.

În aceste zile, Adriana Soare Zăpăstrit a trimis la tipar cel de-al cincilea volum de proză, inspirat de pandemia prin care trecem, intitulat sugestiv ”Ne-am s’Ars”. Ca și în cazul precedentelor scrieri, și aici, autoarea  a ales să rostească adevărurile dureroase îmbrăcându-le în haina, mai ușor de purtat, a comicului de situație și de limbaj. Face, cu alte cuvinte, haz de necaz, așa cum au făcut românii întotdeauna, ca să poată supraviețui psihic. Adriana Soare Zăpăstrit crede că lumea în sine, civilizațiile rămân în istorie – pe lângă ceea ce reușesc să creeze, marcând astfel un salt evolutiv – prin capacitatea lor de a visa și de a merge mereu înainte – călcând, eventual, pe spini și pe propriile răni – pentru a-și prinde din urmă visul. Aceasta este, de altfel, și provocarea pe care scriitoarea o lansează în cadrul acestui proiect online: ”Voi mai visați?”

Adriana Soare-Zăpăstrit este, în prezent, purtătoarea de cuvânt a Casei de Asigurări de Sănătate Argeș. A realizat, însă, ani buni, știri, reportaje și emisiuni de televiziune, la postul local ANTENA 1 Pitești”, spune Denisa Popescu despre invitată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.