Uniunea Salvaţi România, filala Argeş, a prezentat joi, 3 noiembrie, candidatii pentru alegerile parlamentare din decembrie. Potrivit USR Argeş, intenţia acestora este de a oferi argesenilor o alternativa la vechii politicieni.

Lista candidaţilor pentru Senat

1. Mihaescu Laurentiu – Cosmin – 36 de ani. Membru fondator USR Argeș.
Inginer constructor, antreprenor, iubitor de munte, sport și călătorii. Am participat la implementarea a numeroase proiecte de construcții de la faza de idee până la execuție și exploatare, atât în țară cât și în străinătate. Proiectele complexe catalogate ca imposibile pe care le-am finalizat, mi-au demonstrat că prin voință, cunoștințe și atitudine potrivită, poate fi depășit orice obstacol.  Am ajuns să ne dorim atât de puțin pentru România și totuși să nu putem obține până acum. Eu îmi doresc ca România să fie o țară în care toate lucrurile să se întâmple simplu, firesc, natural. Legile să fie aplicate nediscriminatoriu. Politicienii și lucrătorii din administrația locală și națională să-i trateze cu respect pe cetățeni. Cetățenii să iși cunoască reprezentanții din parlament iar aceștia să le prezinte rapoarte de activitate ca oricărui angajator. Toate acestea necesită doar o clasă politică alcătuită din oameni sinceri și responsabili, care au demonstrat că au avut rezultate în carierele lor.
M-am alăturat USR fiind atras de criteriile de integritate și de principiile promovate de inițiatorii acestei mișcări. Am ales să candidez în echipa USR pentru că aici am găsit oameni ca mine, onești, sinceri si orientați către performanță iar împreună sunt convins că vom reuși schimbarea clasei politice corupte și lipsite de rezultate.

2. Niculescu Daniel – Constantin – 52 de ani – “m-am nascut, am trait si locuiesc in Pitesti ! Sunt inginer mecanic, am lucrat in industria auto, si in prezent lucrez in industria alimentara .Cred ca oamenii din aceasta tara merita mai mult decat partidele care detin puterea in acest moment, si de aceea am ales sa sprijin USR in efortul de a aduce in politica si guvernare o stare de bun simt si normalitate!”

3. Tuta – Osman Doina – “tânără pensionară cu competențe în IT-software, economie, administratie, dezvoltare locală; o persoană implicativă profesional și civic; fac parte dintre românii care vor o schimbare adevarată, care speră o calitate decentă a vieții, care de 26 de ani sunt indignați și și-au dorit să acționeze dar nu au avut cui să se alăture cu optimism și convingere. Candideaz pentru a ajuta și susține tinerii întelepți, competenți si onești care s-au dedicat luptei pentru reformarea profundă a României”

4. Forgo Irina Anca – “sunt consultant în protecția mediului și achiziții publice și am ales să candidez pentru USR Argeș fiindcă este județul în care îmi am rădăcinile, unde trăiesc părinții și rudele mele și de care mă leagă amintiri dragi. Am intrat în USR în acest an, după o analiză atentă a vieții politice, convinsă că nu pot – și nu putem – sta mereu deoparte, asistând neputincioși la bătaia de joc a clasei politice, la corupție și distrugerea valorilor românești . Nu am făcut acest pas pentru imagine sau avantaje, am făcut-o conștientă fiind că tăcerea este acceptare, iar partidele aflate azi la putere nu fac decât să se cațere pe nemulțumirea noastră mută. De aceea vreau să vorbesc, vreau să schimb și vreau să mă implic alături de singurul  partid cu care mă identific, USR, singura opțiune astăzi pentru o clasă politică curată, care să fie vocea românilor, nu vocea propriilor interese”

Lista candidaţilor pentru Camera Deputatilor

1. Mosteanu Liviu – Ionut – 43 de ani – fost Secretar de Stat In Guvernul Ciolos – “Mi-am dat seama ca progresul Romaniei se va intampla doar daca vom schimba sangele in sistem, asa ca am lasat deoparte viata linistita pe care o aveam si am decis sa ma implic. Candidez la Camera Deputatilor in Judetul Arges pentru Uniunea Salvati Romania pentru a le oferi argesenilor o alternativa la vechii politicieni. Impreuna reusim.Pe valul de furie amestecata cu optimism de la sfarsitul lui 2015 am venit sa pun umarul alaturi de guvernul Ciolos. Am fost consilier al ministrului transporturilor si apoi secretar de stat in acelasi minister. Am inteles din interior de ce nu avem infrastructura si de ce nu merg companiile de stat – pentru ca politicul a detinut controlul acestora, punand interesele de grup inaintea intereselor nationale”

2. Marinac Daniel –  manageri de vanzari – “Valorile USR sunt cele care m-au adus aici. Am simtit ca mă identific cu acest partid și valorile sale. Doresc sa traiesc intr-o tara normala, unde onestitatea, modestia si toleranta, sa primeze. Știu că asta nu se poate intampla cu aceeasi oameni in fruntea tarii. De aceea am considerat că este momentul să mă implic. Îmi doresc să aplic același model de performanță în domeniul politic, pe care l-am abordat ca și manager, iar rezultatele mele personale vorbesc de la sine. Pentru ca lucrurile sa se intample diferit, avem nevoie de oameni diferiti! Îmi pasă de ceea ce se intampla in tara mea și vreau ca lucrurile să fie altfel!”

3. Bolosteanu Carmen – Victoria – matematician – “Am o experienţă de 18 ani în domeniul educaţional şi în prezent sunt conferenţiar universitar. M-am alăturat USR fiindcă doresc să mă implic în reformarea învăţământului românesc. Am convingerea că împreună cu USR, partid condus de oameni competenţi şi de înaltă ţinută profesională, putem să aducem o schimbare în bine în toate domeniile şi consider că îndelungata mea experienţă poate fi de un real folos”

4. Serban Ionel – director financiar – “Inca din timpul liceului am inceput sa constientizez faptul ca fiecare generatie are o obligatie fata de cea precedenta  si o responsabilitate fata de cea care va urma si ca obiectivul este acela ca fiecare sa-si aduca un mimim aportul la bunastarea viitoarei generatii. Faptul ca, pana in acest moment,  cea mai mare parte a carierei profesionale am petrecut-o in sistemul bancar, am inteles ca in tot ceea ce faci pentru a avea efectul scontat  trebuie sa livrezi rezultate de buna si foarte buna calitate. Pentru mine a sosit momentul ca indignarea, dezamăgirea fata de clasa politica, sa nu o mai combat, doar, împreuna cu prietenii și sa trec la un alt nivel de implicare, unul responsabil, justificat pentru un roman care intrevede viitorul pus in pericol de acest flagel numit corupție. Cred cu tărie in puterea societății civile , astfel ca îți spun sa indraznesti sa iei atitudine și sa crezi ca  votul tău va schimba viitorul României”

5. Ilie Marius – 40 de ani, casatorit si tată de 10 ani – “De 10 ani administreaz si coordoneaza o echipa de 50 de oameni, intr-un domeniu extrem de concurential si dinamic. M-am alaturat echipei USR in speranta ca vom putea schimba atitudinea aroganta, ostila a reprezentantilor statului. Rezonez cu majoritatea principiilor care stau la baza USR si cred in forta si creativitatea tinerilor implicati in politica USR”.

6. Cirstea Adrian – Stefan – 40 de ani, piteștean, absolvent al Politehnicii Bucuresti, inginer sisteme de transport. Experiență de aproape 20 de ani în mediul privat, antreprenor de peste 10 ani.

„USR a fost creată de oameni obişnuiţi, care nu au mai făcut politică până acum, dar care s-au săturat de corupția și incompetența sistemului politic. Sunt oameni care și-au lasăt deoparte carierele personale, și-au sacrificat din timpul dedicat familiei, oameni care nu ar fi facut nimic din toate astea dacă lucrurile în România ar fi funcționat cum trebuie. Împreună, vrem să schimbăm felul în care se face politică în România. Vrem ca România să fie guvernată transparent, de oameni competenți, care înțeleg să respecte legea și interesele societății. Vrem o țară în care fiecare să aibă o șansă reală la un viitor mai bun. PSD a încearcat în mod deliberat să blocheze accesul Uniunii Salvați România în alegerile parlamentare din decembrie, folosind tertipuri juridice menite să pună bețe-n roate unui partid nou. Am avut 3 contestații și la Argeș; două au fost respinse intr-o primă instanță, iar a treia, care inițial fusese supendată) a primit o cerere de repunere pe rol. Sunt spețe în care diverse instanțe ne-au dat deja dreptate in alte județe. Mergem inainte; argeșenii vor avea ce vota pe 11 decembrie”, a declarat Moşteanu Liviu – Ionut, candidatul USR Argeş la Camera Deputaţilor.

Comments

comments