Update! Un primar din Argeș a accidentat un copil

4,507 views

UPDATE! Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Topoloveni, s-a stabilit că miercuri, 15 ianuarie, pe raza localității Călinești, un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din direcția Călinești spre Valea Corbului (primarul din Beleți-Negrești n.r.), ar fi acroșat un minor de 10 ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile, după care și-ar fi continuat deplasarea, fiind identificat ulterior, pe raza aceleiași localități. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Minorul a fost rănit ușor, fiind transportat la spital, pentru efectuarea de investigații medicale. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În urmă cu puțin timp a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat primarul comunei Beleți-Negrești, Dorin Cătănea. Edilul ar fi accidentat ușor un minor de 10 ani. Victima a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Comments

comments