Update! Turistul dispărut în zona cabanei Voina a fost găsit de polițiști

2,657 views

Update! Turistul dispărut în zona cabanei Voina a fost găsit de polițiști pe raza municipiului Câmpulung. Acesta nu a suferit vătămări și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Turist dispărut în zona cabanei Voina din Argeș. Dacă aveți informații, anunțați Poliția. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au fost sesizați cu privire la plecarea voluntara a unui bărbat de 70 de ani, care ar fi participat la o excursie cu un grup de persoane vârstnice din municipiul București.

Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi plecat în după-amiaza zilei de 11 august din zona cabanei Voina de pe raza localității argeșene Lerești, într-un interval în care ceilalți participanți la excursie au parcurs diferite trasee în zonă.

Au fost efectuate căutări de către polițiști, jandarmi și salvamontiști argeșeni, care au vizat traseele montane și drumurile de legătură, înainte de lăsarea întunericului, cu scopul de a identifica cât mai rapid persoana. Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și cei ai Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat investigațiile, care până în prezent nu au avut ca rezultat găsirea persoanei.

Având în vedere posibilitatea ca bărbatul să se fi deplasat spre municipiul Câmpulung, cu scopul de a ajunge la domiciliul din București, rugăm persoanele care pot da relații cu privire la bărbatul căutat, CARAMALÂU PETRE, să anunțe cel mai apropiat organ de poliție, la numarul de urgență 112, sau Inspectoratul de Poliție Județean Argeș la numarul 0248.607000.
Semnalmentele persoanei: înălțime 1,75, aproximativ 80 kg, constituție atletică, păr grizonant, cu calviție spre spate, ochi căprui;
Semne particulare: poartă ochelari de vedere, se deplasează cu dificultate.
Vestimentație la momentul plecării:cămașă bleu deschis, pantalon tercot alb, încălțăminte sport albă, purta o geantă de umăr de culoare gri.

Comments

comments