Update! Tânărul de 25 de ani, dat dispărut, a fost găsit de polițiștii argeșeni!

Update! Tânărul de 25 de ani, dat dispărut, a fost găsit de polițiștii argeșeni! Oamenii legii l-au găsit pe tânăr în comuna argeșeană Poiana Lacului. Bărbatul este în afara oricărui pericol și a fost victima vreunei infracțiuni. Se pare că bărbatul voia să meargă acasă și plecase pe jos. A ajuns în Poiana Lacului, unde a rămas să aibă grijă de animalele unui localnic.

Sâmbătă, 4 aprilie, OGRINJĂ GABRIEL MARIAN, de 25 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității argeșene Vedea, fără a mai reveni la domiciliu. Tânărul din județul Giurgiu era cioban. Ieri a lăsat oile pe câmp și a plecat. Acesta are dificultăți de vorbire.

Semnalmente: înălțime 1,62 m, greutate 60 kg, constituție astenică, păr șaten, ochi verzi, fără semne particulare.

Vestimentație la momentul plecării: plover verde închis; pantaloni de trening, albastru închis cu dungi laterale roşii; încălţăminte din plastic negru (,,şoşoni”); căciulă negru cu roșu, avea asupra sa geantă de umăr de culoare roșie.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti, telefon 0248 607 009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here