UPDATE. Măcel la Bascov. 5 oameni înjunghiați de o rudă. Suspectul a fost prins!

UPDATE. În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soția, copilul, cei doi socrii și un cumnat), decedați, înjunghiați.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, polițiștii de investigații criminale și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Polițiștii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Știrea initială. În urmă cu doar câteva minute, un bărbat a sesizat Poliţia prin 112 că şi-a găsit soţia, copilul, soacra, socrul şi un cumnat morţi în casă.

Copilul avea doar 5 ani. La acea adresa locuia și un frate al soției, cunoscut cu afecțiuni psihice.

Toate victimele au fost înjunghiate.

Poliţia este deja acolo, cercetările fiind coordonate de un procuror din cadrul Parchetului Tribunalului Argeş, suspiciunea fiind de omor calificat.

Un suspect, tot membrul al familiei, a fost deja reținut, în pădurile din jurul casei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here