Update! Femeia din Argeș, dată dispărută de familie, a fost găsită de polițiști

Update! Femeia din Argeș, dată dispărută de familie, a fost găsită de polițiști. Cu puţin timp în urmă, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au găsit-o pe femeia plecată voluntar în ziua de 25 aprilie, de pe raza localității Tigveni. Aceasta a fost depistată pe raza comunei Ciofrângeni, iar din verificări s-a stabilit că este în afara oricărui pericol și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

”Totodată, având în vedere contextul actual, facem precizarea că Scorbură Filofteia nu se afla sub măsura izolării la domiciliu sau sub altă restricție”, transmite Poliția Argeș.

În ziua de 25 aprilie a.c., *SCORBURĂ FILOFTEIA* de 69 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Tigveni, fără a mai reveni.

*Semnalmente:* înălțime 1,60-1,65 m, greutate 50 kg, ochi căprui, păr grizonat tuns scurt, față prelungă, dentiție lipsă parțial.

*Vestimentație la momentul plecării:* pantaloni de trening de culoare gri închis, pulover de culoare vernil închis, pe cap purta batic de culoare crem, iar în picioare papuci negri din cauciuc.

Persoana are probleme de dezvoltare mentală, a plecat din curtea fratelui (care a văzut-o ultima dată în curte la ora 16:00, iar seara a observat dispariția). A fost căutată cu efective extinse (văzută în zonă împădurită Tigveni – Momaia). Din verificări s-a stabilit că a fost văzută ultima dată ieri seară, în Ciofrângeni.

Persoanele care pot da relaţii despre femeia în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, telefon 0248 721 519 sau 0248 721 851.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here