Update. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 46 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DJ 703A, din direcția Cotmeana spre Băbana, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind carosabilul și intrând în coliziune cu un cap de pod.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, și a fost preluat de un echipaj medical, fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice și investigații medicale. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs, în cauză urmând să fie întocmit dosar pe al confirm art. 196 și 336 din Codul Penal.

Update. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod, pe DJ 730A, în comuna argeșeană Cocu. Șoferul este conștient și a fost preluat de un echipaj SAJ.
Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ.

Un autoturism a intrat într-un cap de pod, în comuna argeșeană Cocu, pe drum județean. “Din sesizare posibil grav”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Argeș.

Comments

comments