Update! Acesta este evadatul căutat pe străzile din Pitești. Apelați 112 dacă îl vedeți

Update! ”Miercuri, în jurul orei 13.10, s-a constatat că deţinutul Florin Cristian Ioniță, în vârstă de 24 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 1 lună de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, a părăsit o unitate sanitară de pe raza localității Pitești, unde se afla în vederea efectuării unor investigații de specialitate”, transmit reprezentanții Penitenciarului Colibași.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice: sesizarea Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliției Române.

Fapta în cauză este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

La momentul părăsirii unității sanitare, deţinutul era îmbracat cu: trening negru, scămoșat, bocanci negri.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Mioveni, la numărul de telefon: 0248/260.000

Alertă! Un deținut a evadat în timp ce se afla la Centrul de Diagnostic și Tratament Brătianu din Pitești. Un bărbat lipsit de libertate custodiat de Penitenciarul Mioveni, în timp ce se afla la Centrul de Diagnostic și Tratament Brătianu din Pitești, a sărit pe geam, de la etajul 1 al instituției medicale, și a fugit. Deținutul este căutat de polițiști. Ar fi vorba depsre un bărbat de 24 de ani, care a fost dus la spital pentru investigații medicale, deoarece acesta ar suferi de TBC. Vom reveni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here