Update! Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în afara localității Drăganu, județul Argeș, a avut loc o coliziune între două autoturisme și un autotren, soldată cu două persoane decedate și una rănită. Carosabilul este umed, fără depunere de zăpadă. Traficul este oprit pe DN 7, fiind deviată circulația pe DN 73C Râmnicu Vâlcea – Curtea de Argeș – DN 7C Pitești.

Accident între un TIR și un autoturism în urmă cu puțin timp pe DN 7, între localitățile Drăganu și Cotmeana, zona Zamfirești. Autocamionul este încărcat cu tuburi de oxigen, o parte din acestea fiind pe partea carosabilă. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș asigură perimetrul de siguranță pentru intervenția ISU. Trei victime în stare gravă și o victimă încarcerată.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD ș în sprijin un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Vom reveni!

Comments

comments