Update! Accident grav în Argeș! Un bărbat de 41 de ani a murit. Din verificările preliminarii, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit ca un bărbat de 41 de ani, din Topoloveni, care conducea un autoturism pe DJ 702G, pe raza localității Căteasca, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului și gardul unui imobil.
În urma coliziunii, bărbatul a decedat.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care nefericitul eveniment s-a produs.

Accident grav în Argeș! Șofer încarcerat. Accidentul a avut loc pe DJ 702G, în comuna Căteasca. Din primele informații, un singur autoturism este implicat, acesta fiind ieșit în afara părții carosabile. Șoferul, singurul ocupant al mașinii, este încarcerat. La fața locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj SAJ. Vom reveni!

Comments

comments