Unui poliţist local din Piteşti i-a căzut în cap lampa unui stâlp de iluminat

Culmea ghinionului! Unui poliţist local i-a cazut în cap o lampă de la un stâlp de iluminat public, în timp ce trecea pe lângă locul unui accident.

Joi dimineaţă, un agent de la Poliţia Locală Piteşti a văzut moartea cu ochii. Dar nu în timpul serviciului, ci în orele sale libere, când se ducea să facă piaţa. Nefericitul a avut ghinionul ca în timp ce mergea liniştit pe strada Fraţii Goleşti, un autoturism să provoace un accident rutier, care a avut apoi urmări neaşteptate.

„Agentul nostru nu era in timpul serviciului, ci în timpul său liber! Când automobilul respectiv a provocat accidentul, a lovit şi un stâlp de iluminat public. Respectivul stâlp era legat de ceilalţi prin fire electrice, şi, odată dezechilibrat, a provocat un efect de domino, creând vibraţii şi la cei învecinaţi. Colegul nostru a avut ghinionul să se afle tocmai acolo când lampa de la un un stâlp vecin a căzut şi ca aceasta să îl nimerească fix în cap. Ne-a mărturisit că exact aceasta a fost senzaţia, că i-a căzut un stâlp în cap! Noroc că ce s-a desprins, masca becului, era de plastic. Dar, totuşi, a căzut de la o înălţime mare, circa 5-6 metri şi a venit cu viteză. Colegul a fost câteva secunde bune inconştient. Acum e la Spitalul Judeţean, a fost consultat şi se aşteaptă rezultatul tomografiei, să vedem dacă există cumva urmări mai grave!” ne-a declarat Bogdan Aristănţoiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here