UniCredit Bank şi Euronet Romania anunţă încheierea unui parteneriat prin care deţinătorii de carduri emise de bancă pot folosi reţeaua de 470 de ATM-uri a Euronet.

 

Prin încheierea acestui parteneriat, UniCredit Bank oferă clienţilor săi care deţin carduri o reţea de peste 1.000 de ATM-uri şi echipamente multifuncţionale de eliberare şi depozitare numerar, una dintre cele mai extinse din sistemul bancar. Pentru toate operaţiunile efectuate în reţeaua de ATM-uri a Euronet, clienţii UniCredit Bank beneficiază de o structură de comisionare şi de standarde de securitate identice cu cele practicate în reţeaua de bancomate proprie băncii.

Într-o primă fază, în reţeaua Euronet clienţii UniCredit Bank vor putea efectua retrageri de numerar, schimbarea PIN şi interogări de solduri, pentru ca ulterior, din prima parte a anului viitor, pe lista de operaţiuni disponibile să se adauge mini extras de cont (tipărirea ultimelor 10 tranzacţii efectuate), mobile top-up şi plăţi de facturi pentru furnizori ce au acorduri încheiate cu banca.

Harta punctelor în care sunt disponibile ATM-uri şi echipamente multifuncţionale, incluzând întreaga reţea UniCredit Bank şi Euronet Romania, este disponibilă la: https://www.unicredit.ro/ro/branch-finder.html

“Parteneriatul cu Euronet Romania ne permite să le oferim clienţilor noştri una dintre cele mai extinse reţele de ATM-uri şi echipamente multifuncţionale de eliberare şi depozitare numerar din sistemul bancar românesc şi astfel, să le fim mai aproape. Pentru noi, acest parteneriat cu Euronet este un pas firesc pe care îl facem în contextul atenţiei sporite pe care o acordăm activităţii din segmentul de retail, pentru care am dezvoltat în ultima vreme numeroase produse şi servicii – carduri de credit cu bonusuri şi oferte unice, alternative atractive pentru economisire, produse competitive de cont curent, servicii de online şi mobile banking”, a declarat Sorin Drăgulin, Head of Retail Banking Sales UniCredit Bank.

„Parteneriatul încheiat cu UniCredit Bank reprezintă un moment important în dezvoltarea reţelei noastre independente de ATM-uri, confirmând o dată în plus succesul modelului nostru de business, şi permite partenerului nostru să ofere clienţilor un nivel crescut de servicii şi satisfacţie, precum şi să realizeze o eficienţă operaţională sporită. UniCredit Bank este cea de-a noua bancă în reţeaua noastră din România, care include acum mai mult de 25% dintre băncile prezente pe piaţa locală. Un astfel de interes din partea pieţei este o mărturie cu privire la strategia noastră care ar trebui să încurajeze orice bancă din România să adere la reţeaua de ATM-uri a Euronet”, a declarat Dimitris Verikios Euronet Regional Managing Director.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI