Unde puteți duce deșeurile voluminoase, electrice și reciclabile. Salubritate 2000 S.A. pune la dispoziția piteștenilor două centre de colectare

Unde puteți duce deșeurile voluminoase, electrice și reciclabile. Salubritate 2000 S.A. pune la dispoziția piteștenilor două centre de colectare. Cum vă puteți debarasa în mod responsabil de obiectele de mobilier care nu vă mai sunt de folos și de electrocasnicele vechi/defecte, fără a le depozita necontrolat la platformele de colectare?

Salubritate 2000 S.A. pune la dispoziția piteștenilor cele două centre de colectare, situate în Pitești, str. Dârzu (fostă Caporal Dogaru) nr. 12C și str. Târgul din Vale nr. 25.

Ce deșeuri pot fi aduse în centrele de colectare?

În centrul de colectare din str. Dârzu nr. 12C pot fi aduse deșeuri voluminoase, deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), precum și deșeuri reciclabile din plastic/metal, hârtie/carton și sticlă, de luni până vineri, între orele 07:00 și 16:00.

În centrul de colectare din str. Târgul din Vale nr. 25.(sediul societății) pot fi aduse deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), precum și deșeurile reciclabile din hârtie/carton, plastic/metal, sticlă, de luni până vineri, între orele 07:00 și 16:00.

Locul deșeurilor voluminoase nu este la platformele de colectare!

Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, sunt oferite următoarele contacte: tel: 0248636886, 0248 636 535, fax: 0248215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

Preluarea deșeurilor la centrele de colectare, se efectuează exclusiv de la persoanele fizice care au domiciliul în Pitești. Identificarea cetățenilor care transportă și predau deșeuri, în centrele de colectare, se va face în baza cărții de identitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.