Update! Unchiul fetei: Alexandra este confirmată decedată de testele ADN. ”Oameni buni ai acestei ţări care ne-aţi fost alături, ALEXANDRA ESTE CONFIRMATĂ DECEDATĂ de testele ADN. Ministrul Justiţiei l-a anunţat pe vărul meu Am eşuat. Nu am reuşit să salvez viaţa acestui minunat copil. Dacă aş fi aflat cu câteva ore mai devreme măcar de ora 21:00 joi. Dar vă promit CĂ NU VA SCĂPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLIŢIST, JUDECĂTOR, STS-ist. Asta ţine de mine. Şi voi răscoli tot acest sistem cu orice preţ”, a scris pe Facebook unchiul fete.

ADN-ul din cenuşa găsită în curtea lui Gheorghe Dincă este al Alexandrei. Rezultatele probelor ADN atestă faptul că rămăşiţele umane şi cenuşa găsită în casa lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei. Anunţul a fost făcut de unchiul fetei, Alexandru Cumpănaşu.

“Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Comments

comments