Un Tir plin cu televizoare a fost dat dispărut! Patronul argeșean oferă o recompensă de 50.000 de euro

1,365 views

Un Tir plin cu televizoare a fost dat dispărut! Patronul argeșean oferă o recompensă de 50.000 de euro. Patronul unei firme din Argeș, victima unei înșelăciuni, oferă o recompensă de 50.000 de euro celor care îl ajută să dea de urma unui TIR încărcat cu televizioare, care a dispărut. Polițiștii fac, în acest caz, cercetări pentru înșelăciune.

Două persoane, soţ şi soţie, patronii unei firme de transport din Dâmboviţa, au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din Argeş, după ce oamenii legii ar fi stabilit legătura dintre cei doi şi TIR-ul furat, plin cu televizoare de 350.000 de euro.

Administratorii unei societăţi din Argeş au contractat, săptămâna trecută, o firmă de transport din Dâmboviţa pentru a livra sute de televizoare în Olanda. Potrivit anchetatorilor, şoferul TIR-ului a fugit cu marfa. Patronul din Argeş a anunţat Poliţia, care a făcut mai multe percheziţii.

Patronul argeşean a anunţat o recompensă de 50.000 de euro celui care ajută la prinderea şoferului imediat după ce şi-a dat seama că marfa i-a fost furată.Camionul care a încărcat şi a dispărut cu marfă de la Bucureşti este o SCANIA gri cabina mică, serie şasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER ,serie şasiu VAVSAP3386H230740 şi au nr de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparţînînd firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul în loc. Crângurile-Dâmboviţa. Marfă încarcă:TELEVIZOARE COLOR POLAROID. Rugăm membrii bursei şi pe oricine care poate da detalii despre maşină sau marfă, sau văd maşină parcată, abandonată, vândută pe undeva să ne anunţe urgent. Mulţumesc”, este anunţul postat de patron pe reţelele de socializare.

Comments

comments