Un tată din Argeș traversează pădurea pentru a-i duce alimente fetiței. Speriat de lupi, a fost salvat de jandarmi. Pentru un bărbat de 24 ani din comuna Dragoslavele, drumul pe care îl făcea până la fetița lui din comuna Nămăești se putea termina tragic deoarece în această dimineață a avut o întâlnire cu o haită de lupi.

Un apel la numărul unic de urgență 112 a alertat dispeceratul unității, întrucât un bărbat a relatat faptul că se deplasa prin pădure, iar la un moment dat a observat o haită de lupi care se îndrepta spre el. De teamă s-a urcat într-un copac, fiindu-i frică să continue drumul. Spre locul indicat a fost direcționată imediat o patrulă de jandarmi din cadrul Postului Montan Rucăr, care în scurt timp l-au localizat pe bărbat.

La sosirea jandarmilor lupii nu se mai aflau în zonă, iar bărbatul a fost liniștit și ajutat să ajungă la destinație. Acesta le-a relatat jandarmilor că ocazional se deplasează la fetița lui din comuna Nămăești, unde aceasta locuiește, pentru a-i duce alimente și alte bunuri necesare.

Comments

comments