Un tânăr din Argeș, fără permis de conducere, a furat o mașină și și-a rănit prietenul

666 views

Un tânăr din Argeș, fără permis de conducere, a furat o mașină și și-a rănit prietenul. Miercuri, 31 octombrie, în urma unei sesizări primate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni l-au identificat pe S.D.M., de 19 ani, din comuna Beleți Negrești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, vătămare corporală din culpă, conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului producerii accidentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție.

Din cercetări polițiștii au stabilit că în noaptea de 30 spre 31 octombrie, bărbatul însoțit de alți doi tineri, de 16, respectiv 18 ani, din comuna Priboieni ar fi sustras un autoturism de pe raza comunei Priboieni, l-ar fi condus fără a deține permis de conducere, iar într-o curbă periculoasă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul din partea dreaptă a drumului.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 18 ani, pasager în autoturism.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comments

comments