Un tânăr căutat şi în Spaţiul Schengen a spart redacţia ziarului TOP, a agresat o angajată şi a furat bunuri de 7.000 de lei

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie şi Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au reţinut un tânăr de 20 de ani, după ce acesta ar fi încercat să sustragă prin violenţă bunuri dintr-o societate comercială, adică din sediul redacţiei ziarului Top.

 

Acesta este bănuit şi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat în care prejudiciul se ridică la aproximativ 7000 de lei.
În data de 19 septembrie, Secţia 1 Poliţie Piteşti a fost sesizată despre faptul că, într-o clădire din municipiul Piteşti, o angajată a surprins un tânăr care intrase prin efracţie. Acesta a agresat angajata şi a părăsit locul faptei.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care, în urma căutărilor, l-au identificat pe C.V.I. de 20 de ani din comuna Lunca Corbului, ascuns în incinta imobilului. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul ar mai fi pătruns prin efracţie, în noaptea 18 spre 19 septembrie, în acelaşi imobil, de unde ar fi sustras bunuri în valoare totală de aproximativ 7000 de lei.

Totodată, cel în cauză figura în Sistemul de Informaţii Schengen ca fiind căutat în vederea participării la o procedură judiciară.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat şi recuperat majoritatea bunurilor sustrase.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la tâlhărie calificată, desfăşurându-se cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

BIROUL DE PRESA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here