Reținut de polițiști. În noaptea de 6 februarie, polițiștii Formațiunii de Ordine Publică Topoloveni l-au depistat în flagrant delict pe N.A.F., de 18 ani, din Topoloveni, care ar fi sustras un autoturism lăsat neasigurat, de pe raza orașului Topoloveni, l-ar fi condus pe drumurile publice fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în aceeași noapte, tânărul ar fi pătruns în alte patru autoturisme neasigurate, parcate pe raza orașului Topoloveni, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință, conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părților vătămate. Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în data de 7 februarie a fost prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Topoloveni cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii vă atrag atenţia!!!

Asiguraţi-vă întotdeauna autoturismele atunci când opriţi sau staţionaţi. Dotaţi autovehiculul cu sisteme de alarmă. Nu lăsaţi la vedere în autoturism GPS-ul, interfaţa radio a cd-ului auto, telefoane mobile, laptop-uri, camere video sau foto, documente, cărţi de credit, bani sau alte bunuri de valoare, chiar şi atunci când părăsiţi autoturismul pentru scurt timp.

Comments

comments