Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au identificat un tânăr de 26 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș l-au identificat pe T.J., de 26 ani, din București, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. Acesta este bănuit că, în noaptea de data de 29 spre 30 iunie, ar fi pătruns prin efracție într-o locuință de pe raza municipiului Pitești de unde ar fi sustras cheile unui autovehicul.

Ulterior acesta ar fi condus autoturismul pe raza municipiului Pitești, fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, producând un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă. Acesta a fost introdus in Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Argeş.

 

Comments

comments