Un profesor argeşean face greva foamei de trei zile în faţa Guvernului

Profesorul piteştean de istorie, Florin Şandru, asistent în cercetare în cadrul Academiei Române a intrat în greva foamei de sâmbătă, 12 septembrie, în faţa Guvernului.

 

Profesorul îi cere prim-ministrului Victor Ponta mărirea salariilor profesorilor, şi implicit a venitului său, pe care îl consideră o bătaie de joc.

„Am terminat doctoratul cu nota 10. Am 34 de ani de muncă şi un salariu de 1.200 de lei. Este o bătaie de joc! De când am fost angajat nu am avut nicio mărire de salariu. Nu este prima dată când mă adresez prim-ministrului pentru a lua măsuri. În urmă cu un an i-am transmis lui Victor Ponta ce salariu am, iar răspunsul acestuia a fost că, Academia Română, unde lucrez, nu este în subordinea Guvernului. Acum i-am trimis un alt sms, însă nu am primit niciun răspuns, deşi sunt în greva foamei de trei zile. Nu mai pot să vorbesc, nu mai am putere să o fac! Am vrut ca argeşenii să fie mândri de mine, dar nu mai pot! Soluţia stă în mâna Guvernului, prim-ministrul ar putea să facă ceva, însă nu vrea!, ne-a declarat Florin Şandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.