Deputatul Cătălin Rădulescu a anunţat, luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că se „autosuspendă” din partid, până la clarificarea aspectelor care ţin de scandalul mediatic în care e implicat.

„Întrucât am o vechime de 21 de ani în PSD, nu doresc ca imaginea partidului şi a preşedintelui PSD să fie prejudiciate în niciun fel, mă autosuspend până la clarificarea aspectelor ce ţin de acest scandal mediatic, pentru a dovedi buna mea credinţă şi faptul că interpretarea dată cuvintelor şi opiniilor mele a fost denaturată, pentru a-mi decredibiliza imaginea si activitatea politică.

Regret faptul că au fost interpretate cuvintele mele în alt sens, total distorsionat şi neadevărat, fiind luate fraze din subiecte diferite, dintr-un interviu de 90 de minute, şi ataşate în mod securistic într-un filmuleţ de 2 minute. Îmi cer scuze persoanelor de bună credinţă care s-au simţit lezate prin interpretarea nedreaptă a cuvintelor mele; în decursul carierei mele şi până la aceasta vârstă, nefiind implicat niciodată în niciun fel de act de tulburare a liniştii publice”, a declarat Cătălin Rădulescu.

De la izbucnirea scandalului şi până în prezent nimeni din PSD nu i-a luat apărarea lui Rădulescu chiar dacă acesta susţine sus şi tare că i-au fost răstălmăcite cuvintele de jurnaliştii de la Adevărul.

Surpriza vine din partea unui primar, Iulian Miu de la Ungheni, care sare în apărarea deputatului, declarând că Rădulescu este victima unui scenariu bine pus la cale: “Nu sunt un fan Cătălin Rădulescu, dar nu pot să nu-i dau dreptate atunci când are. Cred că i-au fost răstălmăcite cuvintele în acel interviu, iar cei din fruntea partidului s-au grăbit să-i ceară socoteală. Ca primar vă pot spune că Rădulescu este unul dintre cei mai activi parlamentari din PSD Argeş şi credeţi-mă că ştiu ce spun. Într-adevăr, omul este mai vocal, dar mai bine aşa decât ca toţi muţii din PSD Argeş, şi mă refer în mod special la parlamentarii noştri, care, în 4 ani de mandat, vorbesc doar când depun jurământul. Nu este doar părerea mea, ci a mai multor primari din PSD Argeş, dar care se tem să îl apere pe deputat pentru a nu fi traşi la răspundere de partid. Repet, cred că ceva nu miroase a bine în acest scandal”, ne-a declarat primarul din Ungheni.

Comments

comments