Un piteștean vinde un corp al Spitalului Mangalia pentru 2,5 milioane de euro! După ce a cumpărat în urmă cu doar 3 luni, pentru numai 300.000 de euro, un corp din clădirea unde funcționează Spitalul Mangalia, un piteștean, Mircea Burcea, l-a scos acum la vânzare pentru fabuloasa sumă de 2,5 milioane de euro.

Potrivit presei din Mangalia, începând cu data de 01.10.2020, Mircea Burcea este proprietarul imobilului compus din teren în suprafață de 7.258 mp și construcție, în suprafață totală desfășurată de 2.552 mp, în care funcționează Spitalul Municipal din Mangalia (Corp A), respectiv secţiile Neonatologie, Pediatrie şi Maternitate-Ginecologie, plus blocul operator al acestora.

Respectivul corp de clădire a făcut în trecut obiectul unui proces de retrocedare intentat municipalităţii din sudul litoralului de către Crucea Roșie, care îl primise ca donație de la Regina Maria. Organizația a câștigat inițial, iar ulterior a vândut, din cauza unor probleme financiare, către piteștean.

Burcea a intrat, la vremea respectivă, în conflict cu municipalitatea locală, justificând presei din Mangalia că primăria refuză să încheie contractul de închiriere pentru următorii 7 ani și să achite chiria pentru respectivul imobil. Mircea Burcea s‑a adresat și prefectului de Constanța.

Acum, piteșteanul a scos imobilul la vânzare pe Internet și cere peste 2,5 milioane de euro. ”Clădirea nu este monument istoric si este amplasată în afara zonelor de protectie istorice si arhitectural urbanistice. Se prezintă în stare bună și actual se desfășoară activitati medicale. Pentru detalii va rog sa sunati”, se arată în anunțul postat pe site-urile de profil.

Comments

comments