În pragul Sărbătorilor de Paşti, Muzeul Judeţean Argeş doreşte să vină în ajutorul familiilor defavorizate din Argeş.

Scopul acestei campanii  umanitare este de a colecta jucării, cărţi, dulciuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, materiale educaţionale, rechizite etc. pentru familiile defavorizate, care au mare nevoie de orice fel de ajutor.

Şi, ca aceste daruri să se potrivească unui copil ce are nevoie de ele, cei care vor să doneze sunt rugaţi să le ambaleze frumos într-o cutie, pe care să lipească o etichetă cu vârsta şi sexul celui pentru care este cadoul, şi să le lase în standul special amenajat.

Alăturaţi-vă şi dumneavoastră demersului nostru, pentru a putea să aducem un Paşte fericit celor mai putin norocoşi. O astfel de acţiune este menită să încurajeze conştientizarea mesajului de solidaritate.

Donaţiile vor ajunge către aceste familii în data de 10 aprilie. Poate că nu putem schimba lumea cu mici gesturi de solidaritate, dar, cu siguranţă, putem schimba lumea cuiva.

Donaţiile se pot face până joi, 9 aprilie 2015, la sediul Muzeului Judeţean Argeş, Str. Armand Călinescu, nr. 44, Piteşti, la intrarea în clădirea nouă.

Pentru informaţii sunaţi la telefon: 0248212561.
Manager, Lect. univ. dr. Cornel Popescu

Comments

comments

DISTRIBUIȚI