Un oficial de la FC Argeş nu mai vrea ca echipa să beneficieze de sistemul VAR. “Asta e taxă pe prostie!”

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, a avut o reacție dură după unele decizii ale arbitrilor. Supărat pe faptul că FC Argeş a fost defavorizată de arbitraj la ultimele meciuri, oficialul a spus că se gândește să nu mai primească mașina responsabilă cu arbitrajul video în Trivale, în semn de protest pentru deciziile greșite luate în acest sezon.

Eu nu înțeleg de ce s-a anulat golul Rapidului. Ok, vino și spune cine a influențat decizia, explică! Se întâmplă o greșeală, ok, dar vino și explică că nu îți ia nimeni capul. Și atunci de ce ar trebui să primim vineri VAR-ul? Că nu-mi spune nimeni dacă a fost sau n-a fost penalty. Nici nu mai intră pe poartă. De ce să plătesc ca prostul? Penalty clar la meciul cu Hermannstadt al lui FC Argeș și dă fault în atac. El se uita în altă parte, nici nu s-a dus să vadă faza. Noi plătim câteva mii de euro. Asta e taxă pe prostie. Eu am plătit, aduc unul să îmi zugrăvească casa și el mi-o sparge, nici nu îmi explică de ce a făcut asta. Cam așa este” – a declarat Daniel Stanciu.

Întrebat ce riscă FC Argeş dacă nu primește mașina VAR la stadion, oficialul a răspuns: “Nicio sancțiune. Nu avem loc de parcare”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here