Un nou succes de răsunet pentru Doina Bascovului! Alături de Emil Rengle, câştigătorul competiţiei „Românii au talent”. VIDEO

1,030 views

Pe 1 iunie, artiştii Doinei Bascovului, ansamblul Casei de Cultură „Adriana Trandafir” Bascov, au repurtat un nou succes de nivel naţional. Au fost prezenţi pe scena competiţiei „Românii au talent” organizată de PRO TV, alături de talentatul şi nonconformistul coregraf şi dansator Emil Rengle şi au contribuit decis la victoria acestuia. Dansul „Căluşului” pregătit pentru marea finală alături de dansatorii argeşeni i-a adus artistului MARELE PREMIU.

Numărul lui Emil Rengle prezentat cu ajutorul bascovenilor a fost extrem de apreciat de jurați, în special de Andi Moisescu: „Este cel mai spectaculos moment pe care l-am văzut în toate ediţiile «Românii au talent»!”a declarat acesta.

Emil Rengle, un dansator extrem de apreciat în străinătate, care a colaborat cu Katy Perry şi care s-a perfecţionat alături de coregrafa celebrei Beyonce.

În urma voturilor telespectatorilor, Emil Rengle a câștigat marele premiu de 120.000 de euro, dar şi premiul de originalitate.

Comments

comments