Un nou serviciu a fost lansat de Poșta Română. Clienții își pot pune propriile imagini pe plicurile de corespondență

306 views

Poşta Română a lansat un nou serviciu. Este vorba despre ”MyLetter”, un serviciu care oferă clienţilor posibilitatea de a-şi personaliza, cu propriile imagini, plicuri de corespondenţă şi de a le achiziţiona online, direct de pe site-ul companiei. Plata serviciului MyLetter se va face online, utilizând cardul bancar.

Noul serviciu este disponibil pe site-ul https://www.posta-romana.ro/myletter.html, secţiunea MyLetter, unde expeditorul va încărca fotografia preferată, va vizualiza poziţionarea pe faţa plicului, şi va completa datele sale şi ale destinatarului. Clientul va plăti serviciul tot online, prin intermediul cardului bancar şi va primi factura pe adresa de e-mail comunicată. Plata se efectuează în condiţii de maximă siguranţă, prin intermediul platformei de plăţi online pe care Poşta Română o pune la dispoziţia clienţilor.

Serviciul MyLetter oferă clienţilor, companii sau persoane fizice, posibilitatea de a utiliza plicuri personalizate în comunicarea curentă cu partenerii de afaceri sau cu ocazia unor evenimente importante din viaţă. Plicurile create pe site vor fi transmise electronic, în mod automat, către Sucursala Fabrica de Timbre unde, după confirmarea plăţii, se efectuează operaţiunile de tipărire pe suport fizic, sortare şi introducere a trimiterilor MyLetter în reţeaua poştală.

Timpul de circulaţie al plicurilor personalizate va fi de maximum 3 zile, iar preţul este de 45,20 lei, pentru 50 de bucăţi.

Comments

comments