Un nou Ghid în consultare publică: Ghidul solicitantului pentru prioritatea de investiţie 8.1 – grup vulnerabil persoane vârstnice

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a lansat luni, 6 iunie, un nou Ghid în consultare publică pentru POR 2014-2020.

Este vorba despre Ghidul specific pentru axa prioritară 8, prioritatea de investiţie 8.1, obiectivul specific 8.3 Creşterea gradului de acoperire cu servicii sociale, operaţiunea A grup vulnerabil persoane vârstnice, intitulat Ghidul Solicitantului.

Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei prioritare 8 ”Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale” Prioritatea de investiție 8.1, Obiectivul specific 8.3 ”Creşterea gradului de acoperire cu servicii sociale” Operaţiunea A – grup vulnerabil persoane vârstnice – Apelul de proiecte 8.3.A. – grup vulnerabil persoane vârstnice

În utilizarea Ghidului specific, prevederile sale se vor completa, acolo unde este cazul, cu prevederile Ghidului general al POR 2014-2020, intitulat „Ghidul solicitantului – Condiţii generale de accesare a fondurilor în cadrul POR 2014 –2020”.

Ghidul specific este destinat potenţialilor solicitanți pentru acest apel de proiecte, versiunea finală urmând să fie publicată la finalizarea procesului de consultare publică. Eventualele observații sau comentarii la Ghid se pot transmite la adresa de email info@mdrap.ro, până la data de 06 iulie 2016, ora 16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here