Un nou an şcolar, un nou început pentru elevii din oraşul Costeşti

„Cum arată astăzi școala, va arăta mâine țara!” – Spiru Haret. Iar în oraşul Costeşti, şcoala arată foarte bine!

Vremurile se schimbă, la fel și manualele, programele școlare, disciplinele, metodologiile și chiar profesorii. Rămân constante însă necesitatea și dreptul elevilor de a avea acces la un învăţământ de calitate, iar la Costeşti se întâmplă acest lucru pentru că investițiile în educație sunt o prioritate a primarului Ion Baicea.

Copiii și profesorii de aici se bucură de terenuri de sport multifuncţionale, de săli de clasă moderne, acces la internet, ceea ce le oferă dascălilor posibilitatea să folosească tehnici moderne de predare.

„Tot ce se vede astăzi este rezultatul eforturilor pe care l-am depus în ultimii ani pentru modernizarea învăţământului din oraşul Costeşti. Am investit masiv în şcoli şi licee, am atras banii pentru dotarea sălilor de curs, a terenurilor de sport şi nu ne vom opri aici. Şi acest lucru nu îl spun doar eu, îl spun şi elevii, şi profesorii care, zi de zi, trec pragul sălilor de curs. Dorim să creăm nu doar condiții mai bune pentru elevi, prin modernizarea clădirilor și dotarea sălilor de curs, ci să garantăm şi un învățământ modern. Școala este cea mai bună investiție în viitor pe care o putem face, pentru că educația reprezintă cheia succesului unei comunități” – a declarat primarul Ion Baicea.

La deschiderea noului an şcolar de la Costeşti au participat, alături de primarul Ion Baicea, senatoarea Cristina Stocheci, consilieri locali şi judeţeni, preoţi, reprezentanţi ai Poliţiei şi Jandarmeriei, dar şi cadre didactice care acum sunt la pensie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.