Un milion de români au semnat pentru revenirea la alegerea primarului în două tururi

572 views

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a anunţat sâmbătă, 13 octombrie, că partidul pe care îl conduce a adunat peste un milion de semnături de susţinere pentru revenirea la alegerea primarului în două tururi, acest proiect de lege a trecut de Senat şi urmează să fie dezbătut în Camera Deputaţilor.

”Le mulțumesc celor peste un milion de români care au semnat pentru revenirea la alegerea primarului în două tururi! Le mulțumesc tuturor celor peste 3000 de colegi din PMP care, în mod responsabil, s-au implicat în această campanie! Am demonstrat că putem mișca România înainte și i-am convins împreună pe români să sprijine acest demers important pentru un nou început în administrația publică locală.

Inițiativa noastră a fost adoptată de Senatul României, urmează să dam bătălia finală în Camera Deputaților. Dacă Parlamentul va ignora apelul celor peste un milion de români, vom cere Președintelui Klaus Iohannis să convoace un referendum pe 26 mai 2019, când vom avea alegeri europarlamentare, pentru ca cetățenii să decidă dacă e bine ca primarii să fie aleși în două tururi”, a declarat președintele PMP, Eugen Tomac.

Comments

comments