Un general şi un liberal, candidaţi la funcţia de primar din partea Mişcării Populare Argeş

0
675

După ce în urmă cu o săptămână, Cătălin Bulf, preşedintele Mişcării Populare Argeş, a prezentat doi candidaţi la funcţia de primar, pe Relu Arsenescu la Vultureşti şi pe Victor Mihai Enache la Bughea de Jos, şi în acest sfârşit de săptămână au fost prezentaţi alţi doi candidaţi.

 

Astfel, în conferinţa de presă de vineri, 5 februarie, preşedintele Mişcării Populare Argeş i-a avut alături pe generalul Dan Huţan, candidat la Primăria Boţeşti şi pe Cătălin Iulian Pătru, candidat la Primăria Uda. Generalul în rezervă Dan Huţan s-a pensionat şi după o viaţă trăită în Bucureşti a revenit pe meleagurile argeşene, stabilindu-se în comuna sa natală, Boţeşti. După ce ani de zile a deţinut o funcţie la cel mai înalt nivel în armata română, generalul a hotărât să intre în politică şi să se înscrie în Mişcarea Populară pentru a ajuta oamenii din Boţeşti. „Oamenii din Boţeşti vor şi o schimbare. Aşa că am decis să intru în politică alături de Mişcarea Populară pentru a face nişte schimbări în localitatea Boţeşti împreună cu oamenii de aici. Bineînţeles, am nişte proiecte deja stabilite pe care le voi anunţa când o să înceapă campania electorală”, a declarat candidatul Mişcării Populare, generalul Dan Huţan.

Candidatul la funcţia de primar în comuna Uda, Cătălin Iulian Pătru are doar 27 de ani. Acesta a fost membru PNL, însă a plecat din acest partid, pentru că, după cum chiar acesta afirmă, „nu avea nicio şansă să facă ceva pentru oamenii din localitatea sa din PNL”. Tânărul s-a înscris în Mişcarea Populară, unde are parte de susţinerea necesară pentru a putea ajuta comuna din care face parte. „Am fost membru PNL, însă în acest partid, ca tânăr, nu aveam nicio şansă. În PNL, tinerii nu sunt susţinuţi, doar membrii vechi în partid. Aşa că am decis să mă înscriu în Mişcarea Populară, un partid cu foarte mulţi tineri şi am primit şi încrederea domnului preşedinte, Cătălin Bulf, care promovează tinerii. Sper ca din postura de primar să scot comuna Uda de pe lista celor mai sărace comune din Argeş, poate chiar cea mai săracă localitate de la noi din judeţ”, a declarat candidatul din partea Mişcării Populare, Cătălin Iulian Pătru. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here