Președintele PSD Liviu Dragnea i-a cerut senatoarei Gabriela Firea, președinta organizației PSD Ilfov, să ia măsurile statutare în legătură cu prestația publică a deputatului Ninel Peia ale cărui declarații politice vin în contradicție cu prevederile Statutului şi ale Codului Etic şi de Conduită adoptat de PSD la Congres.

În acest sens, Biroul Permanent Județean Ilfov a luat decizia de a-l exclude din partid pe Ninel Peia.

„Nu știu care este agenda dlui Ninel Peia, dar constat cu părere de rău că este foarte diferită de cea a PSD, iar prin luările sale de poziție din ultima vreme, făcute în nume personal, se plasează singur în afara partidului. Suntem într-un an electoral și nu ne permitem niciun fel de derapaje, nici de la linia politică asumată de partid, nici de la bunul simț”, a subliniat președintele PSD Liviu Dragnea.

Deputatul PSD Ninel Peia a intrat într-o dispută publică cu fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu pe tema cauzei pentru îmbolnăvirile bebeluşilor din Argeş. În opinia lui Peia, de vină ar fi fost vaccinurile. Daniel Funeriu a replicat pe Facebook că E.coli este o bacterie, nu virus, numindu-l pe Peia ”imbecil”, iar acesta a replicat comparându-l cu un vierme intestinal.

Comments

comments