Un cetăţean nemulţumit „bombardează” Prefectura cu sesizări: 4160 de plângeri, toate pe aceeaşi temă!

În ultima şedinţă de Colegiul prefectural, la întâlnirea cu edilii locali, prefectul Emilian Dragnea le-a atras atenţia acestora că este foarte importamt să îşi respecte obligaţiile în ce priveşte comunicarea atât cu presa, pe Legea 544 (în cazul informaţiilor de interes public), cât şi cu cetăţenii. Este vorba, în principal, de obligaţia prevăzută de lege de a oferi raspuns în 30 de zile la sesizările adresate de aceştia.

Însă, le-a mai explicat prefectul, în acelaşi timp trebuie să trateze cu grijă pe cei care ajung să fac abuz de drept şi trimit nu una, ci şi mii de sesizări pe aceeaşi temă.

Într-o astfel de situaţie delicată este chiar Prefectura căruia un singur cetăţean, care are, consideră el, o problemă nerezolvată de fond funciar, care a trimis nu mai puţin de 4160 de sesizări pe aceeaşi temă. Din câte se pare, omul stă în faţa calculatorului şi trimite, noapte de noapte, mailuri, chiar şi câte 67-70 odată! Funcţionarii prefecturii se văd astfel într-o situaţie dificilă, pentru că trebuie să înregistreze aceste cereri şi să le introducă în circuitul actelor, ceea ce presupune o muncă destul de complicată şi absolut inutilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here