Un cal a făcut zob imaginea Centrului Cultural Argeş. Monica Anghel, desfigurată

0
20895

Monica Anghel, directoarea artistică a Centrul Cultural Argeş, s-a ales cu imaginea făcută zob! Nu la figurat, ci la propriu: nasul zdrobit, faţa julită şi buzele umflate. În parte a fost vina ei, în parte vina… calului!

Poza neretuşată a noului look a publicat-o chiar ea pe contul de Facebook iar explicaţii a dat pentru toată presa mondenă a ţării. De data acesata, pentru stoicismul de care dă dovadă, s-a autointitulat vikingă. Asta, după ce în urmă cu câteva luni, la instalarea în funcţie, declara că se crede urmaşa lui Vlad Ţepeş!

„€Sunt foarte ok, n-am fracturi. E perfect. Prietenul meu a achiziționat încă un cal și eu m-am dus în vizită și am încălecat și am vrut să fac o manevră nu foarte complicată, dar pe care n-am mai făcut-o, și nici nu cunoșteam calul, am vrut să săr peste un mic obstacol și am sărit doar eu. Problema este că eram fără instructorul meu și de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Apropo de buza umflată, cred că mi-a sta bine să am acid hialuronic. Normal că mă urc din nou pe cal, dar doar cu instructorul” a povestit Monica Anghel la Antena Stars.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here