Un bărbat suspect de COVID-19 a fugit din Spitalul Curtea de Argeș! Are acum dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii și jandarmii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19. În ultimele 24 de ore au fost verificate 1.135 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. În Argeș 1305 persoane figurează în izolare.

Au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale (amenzi și avertismente), în valoare totală de 500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

S-a întocmit un dosar penal nou pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, în cazul unui bărbat de 48 de ani care a părăsit izolatorul Spitalului Municipal Curtea de Argeș, deși i se comunicase că este suspect de COVID -19. Bărbatul fost identificat pe raza municipiului Curtea de Argeș și transportat la spital. (foto ilustrativ)

Comments

comments