Un bărbat din Curtea de Argeș a murit după ce tractorul s-a răsturnat și l-a strivit

Vineri după amiază, pompierii din Curtea de Argeș au fost chemați să intervină pe strada Anghelești, în cazul unui tractor răsturnat sub care se află o persoană.

La locul accidentului, unde au deplasat o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, au găsit un bărbat inconștient, strivit de utilaj. Acesta a fost extras în stare de inconștiență și au început manevre de resuscitare, dar, din păcate, acestea au rămas fără rezultat.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din localitate, care transporta, cu un tractor, proprietate personală, o cantitate de lemne și, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, s-a răsturnat și a fost prins sub tractor.

Din păcate, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, bărbatul a fost declarat decedat.

Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.