Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au pus în executare un mandat european de arestare emis de autorităţile din Spania pe numele unui bărbat, bănuit de comiterea de infracţiuni economice.

La data de 30 septembrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au depistat un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, care era urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni economice, fiind bănuit că a prejudiciat statul spaniol cu aproximativ 30.000 de euro.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Cel în cauză va fi fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, în vederea dispunerii măsurilor legale pentru predarea către autorităţile din Spania.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI