Umilire maximă! Orban o face secretar de stat pe Simona Brătulescu, cea pe care liberalii argeşeni o numesc “rămăşiţă socialistă”

Liberalii argeşeni care sperau să prindă vreo funcție, se trezesc din visul frumos direct într-un coșmar. Vor primi praful de pe tobă pentru toată munca făcută în campaniile electorale din 2019.

Dacă ieri, președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf, a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei, astăzi liberalii argeşeni au fost loviţi din nou în moalele capului. Ludovic Orban a numit-o pe Simona Brătulescu, președintele ALDE Argeș, secretar de stat la Cancelaria Primului Ministru, funcţie cu rang de ministru. Asta în vreme ce liberali cu greutate, precum Marius Postelnicescu, Gelu Tofan sau Gheorghe Alexei se uită lung spre Bucureşti, poate îi bagă şi pe ei cineva în seamă pentru toată munca depusă în Argeş.

Şocul avansării Simonei Brătulescu este cu atât mai mare, cu cât distinsa doamnă i-a umilit ani de zile pe liberalii argeşeni din funcţia de vicepreşedinte al CJ. O spune chiar o postare făcută pe pagina de Facebook a PNL Argeş:

“FUMIGENELE SE FÂSÂIE RAPID, SIMONA!

Plecarea ultimelor rămăşiţe socialiste din PNL este însoţită de fumigene atât de ridicole, încât nu le-ar crede nici măcar un copil.
Simona Brătulescu, vice la CJ, aruncă şi ea pe piaţă o fumigenă despre care ar trebui să ştie – ca fostă jurnalistă – că se fâsâie repede, are zero credibilitate şi, pe cale de consecinţă, îl compromite pe emiţător.
Simona Brătulescu a declarat că poartă discuţii şi negocieri cu primari PNL în sensul transferului acestora la ALDE.
Comedia intitulată „Uite cine negociază!” este lipsită de informaţii concrete şi de nume de persoane, gen am vorbit cu primarul Xulescu, iar acesta a spus că vine sau nu vine.
Cum spuneam, hai, cu fumigena!
Nu este încă foarte clar de ce Simona probează în public o pălărie atât de mare (pentru ea), susţinând că face jocuri politice la nivel judeţean. Poate pentru că PSD via ALDE a cadorisit-o cu o funcţioară la CJ, iar ea a prins aripi.
Ei bine, îi vom tăia aripile, reamintindu-i că primarii PNL sunt sprijiniţi în litera şi în spiritul legii de către partid, nu au nicio intenţie să plece şi se amuză că cineva a negociat cu ei fără ca nici măcar ei să ştie!
Iată o poză în care primarii liberali sunt împreună, alături de colegii din PNL, la cel mai recent team-building!”. (Vezi facsimil).

Umilirea liberalilor din Argeş va deveni şi mai dramatică după ce surse din PNL susţin că Daniel Constantin, proaspăt înscris în partid, va deschide lista la Camera Deputaţilor.

Numai liberal să nu fii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.