Peste 20 de primari şi 50 de preşedinţi de organizaţii din PNL Argeş vor să-l dea jos pe Miuţescu din fruntea partidului, iar locul acestuia să fie luat de Rareş Bogdan. Mai nou însă, contestatarii lui Miuţescu şi-au mai îndulcit criticile la adresa acestuia şi cred că mai merită o şansă, dar cu o singură condiţie.

Surse din rândul primarilor nemulţumiţi ne-au declarat că dacă Miuţescu îi dă afară din partid pe trei dintre locotenenţii săi, Gelu Tofan, Florinel Popa şi Florin Ciuleanu, îşi poate salva scaunul: “Toţi membrii de partid sunt nemulţumiţi de cei trei, care nu au în spate nicio bătălie electorală câştigată, nişte oportunişti, dar care se dau mari şefi, ne dau nouă lecţii despre cum se face o campanie electorală, şi se visează prefecţi sau deputaţi. Ba, mai mult, mai împart şi funcţii prin deconcentrate. Dacă Miuţescu face asta vă garantez că 99% şi-a salvat scaunul. Dacă refuză, va pleca şi el şi cei trei”.

Locotenenții lui Miuțescu, făcuți tablagii

Despre cei trei locotenenţi, Gelu Tofan, Florinel Popa şi Florin Ciuleanu, a vorbit şi primarul din Costeşti, Ion Baicea: “Vă rog frumos să nu-i mai numiţi locotenenţi pe cei trei indivizi. Ca să fii locotenent trebuie să faci Academia de Poliţie, pe când ei sunt nişte tablagii… Îi avertizez pe cei trei să termine cu ameninţările, pentru că nu sperie pe nimeni. Mai întâi la muncă băieţi şi apoi la funcţii…”, a declarat Ion Baicea.

Comments

comments