Ultima zi de deputat pentru Dănuț Bica. În viitorul Parlament, va reprezenta argeșenii în Senat. Marți, 15 decembrie 2020, a fost programată ultima ședință a plenului Camerei Deputaților din legislatura 2016-2020. Pentru Dănuț Bica, aceasta a fost ultima zi de lucru ca deputat. Începând de acum, potrivit rezultatelor alegerilor din 6 decembrie, domnia sa va reprezenta argeșenii în Senat.

“Cu această ocazie, mi-am luat rămas bun de la colegi și de la membrii staff-ului tehnic, care ne-au acordat sprijinul lor profesionist pe parcursul celor patru ani ai mandatului.

Amintiri frumoase vor reprezenta și fotografiile realizate cu acest prilej alături de câțiva buni colegi din cadrul Grupului PNL: Florin Roman, harnicul și combativul nostru lider, doamnele Florica Cherecheș și Angelica Fădor, Sorin Bumb, Ovidiu Sitterli, Romeo Nicoară și, nu în ultimul rând, Ionel Palăr, prietenul și colegul meu de bancă din sala plenului.

Le doresc tuturor sănătate și mult succes în tot ceea ce vor face în viitor!” a anunțat Dănuț Bica pe contul său de Facebook.

 

Comments

comments