Ieri s-a încheiat la Bradu Cupa Primăverii, competiţie la care au participat 5 echipe, 4 din Argeş (SCM Pi­teş­ti, CS Mioveni II, FC Argeş, Atletic Bradu), şi una din Dîm­boviţa, FCM Tîrgo­viş­te. Turneul a fost câştigat de echipa a doua a Mioveniului, care a obţinut în primul meci o victorie, iar în al doilea s-a im­pus la loviturile de departajare.  Preşedintele celor de la Atletic Bradu este mulţumit de felul în care a decurs competiţia. Cristi­nel Soare spune că anul viitor competiţia va avea mai mulţi participanţi, iar sistemul de or­ga­nizare va fi diferit.

Oficialul celor de la Bradu nu exclude şi posibilitatea de a in­vi­ta şi echipe din străinătate: „Tur­neul a decurs în condiţii destul de bune şi cred că toată lumea a fost mulţumită. Echipele care au participat au avut posibilitatea să verifice potenţia­lul jucătorilor pe care îi au în lot. Au fost meciuri frumoase şi cred că s-au des­fă­şu­rat în condiţii de fair play. Vreau ca acest turneu să devină unul de tradiţie, iar pentru anul viitor m-am gândit să invit să participe în jur de zece echipe. Voi mo­di­fica şi sistemul competiţional şi, în funcţie de nu­mărul celor care vor accep­ta invi­taţia, se vor fa­ce gru­pe. Vreau să se dispute finala mare şi finala mică, iar cel care va fi mai bun să câşti­ge. Este po­­sibil ca anul vi­i­tor să a­­vem şi echipe din străinăta­te. Şi anul acesta vorbisem cu o e­chipă din Senegal, însă, când am fost la ambasadă ca să ob­ţină viza, mi s-a spus că o vor ob­ţine doar dacă voi garanta eu pentru ei că se vor întoarce în ţară. Sper să găsesc echipe din ţări învecinate cu România, ca să nu mai existe astfel de proble­me“.

 

CS Mioveni la 11 metri

Ieri s-au jucat la Bradu ulti­me­le două meciuri ale Cupei Pri­mă­­verii. În primul s-a decis şi câş­­­tigătoarea, celelalte comba­tan­­te nemaivaând şanse să schim­be ceva la aflarea rezultatului. CS Mioveni II a cîştigat la lovi­tu­rile de departajare partida cu SCM Piteşti cu 4-3, după ce, la finalul timpului regulamentar, scorul a  fost egal, 4-4. Pentru învingători au marcat în cele 90 de minute de joc Popescu (două), Marcu şi Stroe, în timp ce de la adversari au înscris Paraschivescu, Ră­des­cu, Giurgea şi Neacşa. Po­pes­cu a înscris unul dintre goluri din 11 m, în urma unui henţ în careu, şi tot el a mai finalizat cu un şut din careu cu latul pe colţ. Marcu a marcat cu un şut pe jos pe lîngă portar, iar Stroe a mar­cat golul turneului cu un şut de la 35 m în vinclu, în diagonală. „Au fost două jocuri bune la înche­ie­rea perioadei de pregătire de iar­nă. Am avut posibilitatea să dăm jocuri în picioare jucătorilor din tot lotul. În total, noi am avut în această iarnă 10 partide ami­cale, dar, din păcate, jucăm în Li­ga a IV-a în continuare. Vom a­borda însă fiecare meci la vic­to­rie, şi chiar dacă ne despart 6 puncte de locul I, credem în şan­sa noastră. Cupa Primăverii es­te o idee bună, dar poate că ar trebuie organizată ca şi perioa­dă ceva mai repede şi, de ce nu, să aibă mai multe echipe şi mai multe jocuri, chiar dacă se des­fă­şoară pe o perioadă mai mare. Am participat cu plăcere şi la fel o vom face şi la anul“, ne-a spus antrenorul echipei cîştigătoare, Mihăiţă Ianovschi.
CS Mioveni II: Tănase – Dima, Stancu, Creţu, Pa­nă – Mihăilescu, Popescu, Călin – Dobra, Simi­on, Pravăţ. Au mai jucat: Stroe, Voica, Iamandi,
Turnescu, Cruceru, Marcu, Sluser.  Antrenor: Mihăiţă Ianovschi
SCM Piteşti: Muşat – Cîlţea, Alesandru, Mocanu, Leancă – Paraschivescu, Deliu, Giurgea, Călin – Neacşa, Rădescu. Au mai jucat: Stoica, Sandu. Antrenor: Cristi Negru.

Bradu a învins FCM Târgovişte

În al treilea meci al turneului de la Bra­du, echipa-gazdă, Atletic, a jucat, mier­curi după-amiază, cu FCM Târgovişte. Arge­şe­nii s-au impus cu 3-2, după ce la pauză a fost egal, 2-2, golurile victoriei fiind marca­te de Cârstea, Ruţă şi Şerban. În acest meci, antenorul Cornel Frăsineanu a folo­sit următoarea formulă de joc: Olteanu – Di­ţă, Şerban, Căldăraru, Antonio, State, Ch­iriţă, Ruţă, Pătrănoiu, Păvăluţă, Cîrs­tea. Pe parcurs au mai intrat Anghelina, Co­jocaru, Boboacă şi Antonio în poartă. „Cât de cât, pot spune că sunt mulţumit de acest joc,. S-a văzut că s-a acumulat pu­ţină oboseală pentru că am avut numai me­ciuri amicale. Echipa s-a prezentat în­să mai bine ca la primul meci al turneului. Am avut mai multe ocazii de a marca şi a fost OK per total“, ne-a declarat la final prin­cipalul alb-verzilor. .

Comments

comments

DISTRIBUIȚI